23948sdkhjf

Irma går i partnerskab med Lê Lê

Irma sætter nu for alvor tryk på udviklingen af måltidsretter.
Med en håndfuld velsmagende, asiatiske gryderetter, sprøde salater og nyt partnerskab med Lê Lê løfter Irma overlæggeren for konceptet omkring conviniencemad og inviterer på nye måltidsløsninger, der både i smag og kvalitet matcher mange af favoritterne på menukortet hos Lê Lês populære street kitchens, der de senere år har taget blandt andre københavnerne med storm.

Det skriver Coop i en pressemeddelelse.

- Danskerne har de senere år taget de nemme måltidsløsninger til sig. Og nu er turen kommet til version 2.0, hvor vi med de nye retter fra Lê Lê; skruer endnu mere op for både madglæde og kvalitet og sublime madoplevelser, der næsten svarer til at gå på restaurant, siger Max Schellenbauer, kategorichef for friskvarer i Irma, om det nye sortiment.

De seneste måneder har Irma samarbejdet med Lê Lê om at udvikle de mest smagfulde og autentiske måltidsretter til Irmas kunder.

- Vi testede retterne på over 15.000 kunder på Irmas madmesse tidligere på året, og interessen for de velsmagende retter var enorm. Lê Lê er nogle af de bedste aktører på markedet og er leveringsdygtige i lækker mad af høj kvalitet. Derfor er vi stolte af samarbejdet, som nu kommer alle vores madglade kunder, der gerne vil have mere krydderi på måltiderne, til gode, lyder det fra Max Schellenbauer.

Kommenter artiklen (2)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095